klinikken

Få overskud i hverdagen

Er du blevet vant til en tilstand hvor skavanker, smerter, træthed og manglende overskud præger din hverdag?

Mangler du kræfter til at leve op til dit eget fulde potentiale og gøre de ting du gerne vil?

Rigtig mange må svare ja til disse spørgsmål, men det behøver ikke være sådan. Husk at ordet ‘krise’ betyder vendepunkt.

Eller kunne du bare godt tænke dig at opleve hvad​Akupunktur​, Zoneterapi og Kinesisk Medicin er?

Disse behandlinger kan være med til at forebygge mulige fremtidige problematikker, så kig blot videre og tag kontakt og aftal tid.

Som en af ganske få i Danmark har jeg en universitetsgrad i Akupunktur og Kinesisk Medicin fra England. Jeg er også uddannet FDZ Zoneterapeut og er RAB-registreret iht. lov om alternativ behandling som akupunktør hos Praktiserende Akupunktører. Jeg har også taget en 2,5 årig uddannelse i Kinesisk Urtemedicin. Mit speciale er en dybtgående pulsdiagnose der tydeliggør sammenhængen mellem symptomer og underliggende fysiologi/patologi. Derfor er det nemmere at sætte ind med den rette behandling og strategi. Jeg er den første i Skandinavien, der er fuldt certificeret som instruktør/underviser i Shen-Hammer pulssystemet. Jeg tilbyder kosmetisk akupunktur – et naturligt alternativ til kirurgiske indgreb og lignende. Det inkluderer, udover behandling af rynker og ansigtsløft, bla. også behandlingsmuligheder for alopeci (skaldet og pletskaldethed), hævelser i ansigtet, cellulitis, vitiligo (afpigmentering), vorter, psoriasis, rosacea og kraftig sved.

Find klinikken

​Hvis du kommer fra Ballerup S-tog og Busstation vil det nemmeste være at finde hen til Centrumgaden (Apoteket ligger på venstre hånd) og gå ned mod kirken. Nummer 9 ligger lige overfor supermarkedet Lidl.

Kommer du i bil, vil det nemmeste være at parkere på den store parkeringsplads ved supermarkedet Menu, hvor der er gratis 3 timers parkering på p-pladsen. Pga diverse bygningsarbejder mm i Ballerup kan det være trangt med pladsen, men så kan taget af Ballerup Centret være en mulighed – her er der gratis 2 timers parkering.

Siden 2002

Dragon Rises Denmark har været åben siden 2002.

En af få

Universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Urtemediciner

Kinesisk Urtemediciner uddannet siden 2016.

underviser

Faglig ansvarlig på akupunkturuddannelsen.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.