Zoneterapi i Ballerup – I nærheden af Herlev og Skovlunde

Dragon Rises Denmark tilbyder zoneterapi i centrum af Ballerup, dog kun til spædbørn og børn. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor kroppen får genskabt balancen. Formålet med denne behandlingsform er at forhindre ubalance, som ofte viser sig ved optakt til sygdom. Den primære behandling med zoneterapi er fodzoneterapi, dog findes der også andre zoner såsom: Ørerne, i ansigtet samt hænderne.

Behandlingen:

Zoneterapi er i sig selv ikke helbredende, dog er det med til at fremskynde en helbredende proces, sådan at kroppen kan helbrede sig selv hurtigere. Denne form for behandling er en af de mest anerkendte her i Danmark.

Det skal du være opmærksom på:

Det er naturligt, at kroppen vil reagere efter en behandling i form af hovedpine, svimmelhed og/eller kvalme. Denne efterreaktion betyder, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at udskille de affaldsstoffer som du ikke har brug for. På den måde kan kroppen genskabe balancen.

Vi anbefaler:

Vi anbefaler altid, at du drikker en masse vand efter behandling og tager den med ro. Det essentielle er at være god ved dig selv, samt at lytte til krops signaler.
Når du er i gang med et forløb, vil vi altid anbefale, at du kontakter din private læge, sådan at du underretter dine planer for at modtage akupunktur eller zoneterapi. I nogle tilfælde vil behandling sågar betyde, at du kan reducere indtaget af medicin eller sågar stoppe helt. Reduktion eller stop af medicinindtag bør altid ske i samråd med din læge. Jeg spørger dig altid om eventuelt medicinforbrug og indtagelse af kosttilskud, da det kan have indflydelse på behandlingen og den måde du reagerer på i forløbet.

Kontakt os:

Klinikken er placeret meget tæt på stationen i Ballerup. Du er velkommen til at kontakte akupunktør og zoneterapeut på nummeret 29651324

Book en tid

Jeg kan kontakte dig

Har du brug for hjælp?

Giv os et kald i dag