Centrumgaden 9, 1.tv • DK-2750 Ballerup

Zoneterapi i Ballerup – I nærheden af Herlev og Skovlunde

Dragon Rises Denmark tilbyder zoneterapi i centrum af Ballerup, dog kun til spædbørn og børn. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor kroppen får genskabt balancen. Formålet med denne behandlingsform er at forhindre ubalance, som ofte viser sig ved optakt til sygdom. Den primære behandling med zoneterapi er fodzoneterapi, dog findes der også andre zoner såsom: Ørerne, i ansigtet samt hænderne.

Behandlingen:

Zoneterapi er i sig selv ikke helbredende, dog er det med til at fremskynde en helbredende proces, sådan at kroppen kan helbrede sig selv hurtigere. Denne form for behandling er en af de mest anerkendte til børn her i Danmark.

Det skal du være opmærksom på:

Det er naturligt, at kroppen vil reagere efter en behandling i form af fx lidt hovedpine, svimmelhed og/eller kvalme. Denne efterreaktion betyder, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at udskille de affaldsstoffer som den ikke har brug for. På den måde kan kroppen genskabe balancen. Skal dog siges at det ses langt mindre hyppigt hos børn end voksne.

Vi anbefaler:

Vi anbefaler altid, at barnet drikker lidt mere vand efter behandling og tager den med ro. Det essentielle er at være god ved dig selv, samt at lytte til krops signaler.
Når du som forældre sætter dit barn i gang med et forløb, vil vi altid anbefale, at du kontakter din private læge, sådan at du underretter om dine planer for at dit barn får zoneterapi. I nogle tilfælde vil behandling sågar betyde, at dit barn kan reducere indtaget af medicin eller sågar stoppe helt. Reduktion eller stop af medicinindtag bør altid ske i samråd med din læge. Jeg spørger dig altid om eventuelt medicinforbrug og indtagelse af kosttilskud, da det kan have indflydelse på behandlingen og den måde dit barn reagerer på i forløbet.

Kontakt os:

Klinikken er placeret meget tæt på stationen i Ballerup. Du er velkommen til at kontakte akupunktør og zoneterapeut på nummeret 29651324

Jeg kan kontakte dig

  Har du brug for hjælp?

  Giv os et kald i dag

  Dragon Rises Denmark

  Centrumgaden 9 1.tv
  2750 Ballerup

  Phone: +45 2965 1324

  Om

  Jeg tilbyder også kosmetisk akupunktur – et naturligt alternativ til kirurgiske indgreb og lignende.