Traditionel kinesisk cupping massage

Slap af og få fornyet dine kræfter

Trænger du til en helende og afslappende massage, der tager dig ud af hverdagens stress og giver dig kræfter til at leve op til dit fulde potentiale? Hos Dragon Rises Denmark tilbyder jeg cupping massage, der kan hjælpe dig med at afspænde muskler, slippe af mod hovedpine, behandle smerter og meget, meget andet.

Cupping massage-behandlingen stammer fra Kina, og som en af de få danskere med en universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur kan jeg tilbyde massagen med udgangspunkt i de klassiske kinesiske dyder og traditioner. Fra min klinik i Ballerup kan jeg tage imod kunder fra hele København og lokalområdet, herunder Herlev.

Hvad er cupping massage?

Cupping massage udføres med specielle sugekopper, der placeres rundt omkring på kroppen, afhængigt af hvad du skal have behandlet. Sugekopperne skaber en vakuumeffekt, der øger blodtilførslen, fjerner affaldsstoffer og virker som en dybdegående massage med en utroligt lettende og opløftende effekt.

Massagen har et væld af positive effekter og anvendelsespotentialer. Ved at øge blodstrømmen og fjerne affaldsstoffer kan cupping massage virke mod hovedpine og migræne, styrke immunforsvaret, virke afslappende på muskler, bekæmpe spændinger i ryggen og nakken og helt generelt virke mod smerter og gener.

Samlet set kan cupping terapi altså hjælpe dig med et øget velvære i kroppen og give dig fornyet energi. Hvis du savner overskud i hverdagen og ikke føler, du kan leve op til dit fulde potentiale, så har jeg kompetencerne og behandlingerne, der kan give dig dit kropslige overskud tilbage og hjælpe dig på rette vej.

Kontakt mig for at booke en tid

Hvis du ønsker at booke en tid til en cupping massage, så er du meget velkommen til at ringe til mig eller skrive her på hjemmesiden. Jeg er også altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om mine forskellige behandlinger og deres virkning. Hos Dragon Rises arbejder jeg hver dag med at hjælpe folk frem til den bedste versioner af dem selv.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.