Akupunktur i Ballerup

RAB-registreret akupunktør

Jeg er en RAB-registreret akupunktør, der tilbyder akupunktur i mine lokaler i Ballerup, der er let tilgængelige, uanset om du kommer fra Herlev, København eller omegn. Derudover underviser jeg også i akupunktur og kinesisk urteterapi i Danmark og i udlandet.

Hvor stammer akupunktur fra?

Ordet akupunktur kommer af de latinske ord acu punctura, hvilket betyder indstik med nål. Akupunkturens historie går tusinder af år tilbage og har rødder i taoismen og kinesisk kultur. Her fandt man ud af, at man kunne påvirke funktionen af forskellige organer ved at stimulere forskellige punkter på kroppen. I akupunkturens spæde dage havde man ikke fundet alle akupunkturpunkterne endnu, men i dag benyttes over 500 forskellige punkter på kroppen, hvoraf de 365 ligger på kroppens 14 primære meridianer.

Holistisk indgangsvinkel

Som oftest benytter alternative behandlere en holistisk indgangsvinkel til en behandling. Man ser patienten som en helhed bestående af krop, sind og ånd, hvor alle aspekter spiller en rolle i forløbet mod bedre velvære.

Dette til forskel fra den normale vestlige forståelse af et sygdomsproblem, hvor tingene tolkes mere isoleret. Her kommer så begreber ind som standardbehandlinger eller situations bestemte behandlinger.

Ud fra den holistiske indgangsvinkel udvælges behandlingsprincipper og akupunkturpunkter til en behandling i forhold til den enkelte patient, dvs. at patienter med samme sygdom og symptomer kan modtage forskellige behandlinger. En mere vestlig, konventionel og forenklet form er at give patienter med samme sygdom og symptomer samme standardbehandling.

Min egen indgangsvinkel er holistisk, idet jeg mener, at det er meget vigtigt at forsøge at klarlægge, om et problem skyldes over- eller underaktivitet i et organ, idet behandlingsmetoden og nåleteknikken vil være forskellig og helt afgørende for udfaldet af et forløb.

Da akupunkturen kom til Danmark

Akupunkturen kom til Danmark i 1970’erne. Den vandt stor udbredelse, og man benyttede sig af alternative behandlere og behandlere i dele af det konventionelle sundhedsvæsen – blandt andet af hospitalslæger, praktiserende læger, tandlæger og jordemødre. Akupunktur er en behandling, hvor der bliver anvendt nåle med henblik på af afbalancere kroppen og ikke kun enkelte symptomer. Formålet med denne behandling er at forhindre ubalance/eller genoprette balance og herved forebygge og behandle smerter og sygdom. Til behandlingen bliver benyttet tynde, sterile engangsnåle i udvalgte områder af kroppen.

Hvad koster akupunktur?

Jeg tilbyder den første behandling til en pris på 900 kr. for halvanden times behandling. Herefter koster en behandling 650 kr. for en times behandling.

Siden 2002

Dragon Rises Denmark har været åben siden 2002.

En af få

Universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Urtemediciner

Kinesisk Urtemediciner uddannet siden 2016.

underviser

Faglig ansvarlig på akupunkturuddannelsen.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.