Klienthistorier

Om vægttab/menstruation/ro i sindet:

“Jeg kontaktede Claus Sørensen da jeg gennem flere år har haft problemer med væskeophobning i forbindelse med ægløsning og menstruation. Væskeophobningen har vanskeliggjort et længe ønsket vægttab. Jeg har over en periode på 3 måneder modtaget 9 akupunkturbehandlinger og tager regelmæssigt anbefalede urter. Jeg har tabt 4 kg og væskeophobningen omkring ægløsning og menstruation er aftagende. Mine sidste menstruationer har føltes meget “ungdommelige”. Yderligere har det, på det mentale plan, givet mig en følelse af at være meget “samlet”, centreret og afbalanceret, således at jeg har kunnet have fred med beslutninger og gøremål i mit daglige arbejde i min virksomhed. Dette har været en sidegevinst jeg ikke havde regn et med, og som også har betydet, at jeg føler mig mere hjemme i min krop. Ønsket om at tabe yderligere 6 – 8 kg er blevet reduceret til et mere afslappet ønske om, at kropsvægten stille og roligt nedbringes i takt med at jeg føler et større overskud”. Kvinde 39 år, Selvstændig erhvervsdrivende.

Om astma-eksem:

Jeg er en dreng på snart 12 år. Jeg har haft astma-eksem siden jeg var et halvt år gammel. Jeg har prøvet forskellige cremer og salver for at dulme kløen, men intet hjalp. Så fik min mor en ide; akupunktur eller zoneterapi! Hun spurgte Claus Sørensen om han kunne hjælpe mig og han svarede at jo før jo bedre. Vi bestilte en tid og første gang var 1. november 2003. Jeg fik en masse nåle i ryggen, det var ikke så slemt som jeg troede. I en periode gik jeg hos Claus hver uge og derefter hver 14. dag. Min kløe begyndte at blive mindre og min eksem var også blevet mindre. Claus er meget sød ved mig og fortæller og viser mig altid hvor han har tænkt sig at sætte nåle i mig, hvilket jeg føler mig tryg ved. I dag snart 1 år efter kommer jeg hos Claus hver 2. måned og min hverdag er blevet meget lettere, for når man har astma-eksem klør det meget når man er i ro, jeg havde derfor meget svært med at sidde stille i skolen, men pga. Claus’ hjælp kan jeg nu sidde stille og roligt, ogdet er dejligt at det ikke klør.

Rygproblemer:

“Behandling af rygproblemer, en historie fra det virkelige liv! Ved sidste års sponsordag i Mølleåens Golf Klub vandt formand Geert Krøll Schwartz et gavekort til behandling på Lotus Helsecenter. Det fik han glæde af, da et uheldigt løft af barnebarnet gav akutte rygsmerter. Efter 2 behandlinger var smerterne helt væk og har ikke været der siden. Bragt i Golfklubbens medlemsblad foråret 2006.

Om indre uro, trykken i brystet og ustabil hjerterytme:

Jeg er en kvinde midt i trediverne som for nylig mistede min mor. Hun havde lidt af kræft i flere år og fik endelig fred for ikke så længe siden. Det var en meget hård og følelsesladet tid. Jeg kontaktede Claus Sørensen, Akupunktør i Centrumgaden – Ballerup, som jeg havde hørt skulle være meget dygtig og kompetent. På det tidspunkt jeg kontaktede ham på, var min mor død nogen dage forinden og jeg havde det meget dårligt. Min hjerterytme var meget ustabil, jeg havdespænden og trykken i brystområdet og havde meget indre uro. Allerede efter første behandling blev hjerterytmen mere stabil, spænden og trykken i brystområdet blev mindre og jeg fik også mere ro. Det rigtig gode syntes jeg var, at det var en kombination af samtale og akupunktur. I øvrigt kombinerede jeg mine behandlinger med samtale/hypnose hos Niels Poulsen, også Centrumgaden – Ballerup, og dette var en god kombination som hjalp mig utrolig meget i denne svære tid.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.