Zoneterapi i Ballerup

I nærheden af Herlev og Skovlunde

​Dragon Rises Denmark tilbyder zoneterapi i centrum af Ballerup, dog kun til spædbørn og børn. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor kroppen får genskabt balancen. Formålet med denne behandlingsform er at forhindre ubalance, som ofte viser sig ved optakt til sygdom. Den primære behandling med zoneterapi er fodzoneterapi, dog findes der også andre zoner såsom: Ørerne, i ansigtet samt hænderne.

Behandlingen

Zoneterapi er i sig selv ikke helbredende, dog er det med til at fremskynde en helbredende proces, sådan at kroppen kan helbrede sig selv hurtigere. Denne form for behandling er en af de mest anerkendte til børn her i Danmark.

Det skal du være opmærksom på

Det er naturligt, at kroppen vil reagere efter en behandling i form af fx lidt hovedpine, svimmelhed og/eller kvalme. Denne efterreaktion betyder, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at udskille de affaldsstoffer som den ikke har brug for. På den måde kan kroppen genskabe balancen. Skal dog siges at det ses langt mindre hyppigt hos børn end voksne.

Kontakt os

Klinikken er placeret meget tæt på stationen i Ballerup. Du er velkommen til at kontakte akupunktør og zoneterapeut på nummeret 2965 1324

Vi anbefaler

Vi anbefaler altid, at barnet drikker lidt mere vand efter behandling og tager den med ro. Det essentielle er at være god ved dig selv, samt at lytte til krops signaler. Når du som forældre sætter dit barn i gang med et forløb, vil vi altid anbefale, at du kontakter din private læge, sådan at du underretter om dine planer for at dit barn får zoneterapi. 

I nogle tilfælde vil behandling sågar betyde, at dit barn kan reducere indtaget af medicin eller sågar stoppe helt. Reduktion eller stop af medicinindtag bør altid ske i samråd med din læge. Jeg spørger dig altid om eventuelt medicinforbrug og indtagelse af kosttilskud, da det kan have indflydelse på behandlingen og den måde dit barn reagerer på i forløbet.

Siden 2002

Dragon Rises Denmark har været åben siden 2002.

En af få

Universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur.

Urtemediciner

Kinesisk Urtemediciner uddannet siden 2016.

underviser

Faglig ansvarlig på akupunkturuddannelsen.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.