Centrumgaden 9, 1.tv • DK-2750 Ballerup

Uddannelse

Uddannelse:

Jeg har i en årrække været primær underviser på den akupunkturuddannelse der blev udbudt via Køge/Holbæk Zonecollege. Nu er dette koncept i 2018 fusioneret med uddannelsen på Nordisk Akupunkturuddannelse. Her er jeg og Nigel Ching de faglige ansvarlige. Se www.noakud.dk.

Kurser/uddannelse:

Jeg afholder uddannelse i Shen-Hammer pulssystemet.  Nye kursusforløb er typisk på 3 gange 3 dage. Dem der allerede har fået undervisning i pulssystemet er velkomne til at tage kontakt for at få personlig supervision på egne klienter, eller der vil være mulighed for at deltage på de sidste moduler på kommende seminarer. Ring gerne for nærmere oplysninger.

Der er planlægges et 3-dages seminar i 2022 på Chiway College, Winterthur, Schweiz. Nærmere info vil fremgår her: www.chiway.ch. og på facebook (Dragon Rieses Denmark). Desuden planlægges et 9-dages seminar i Lund/Sverige forår 2022. Dette vil ligeledes fremgå her og på facebook.

Der vil som det ser ud desuden være mulighed for at koble sig på det pulsdiagnose undervisning, som foregår på Nordisk Akupunkturuddannelse – tag kontakt for at høre nærmere.

Du kan downloade det pulsskema der benyttes i pulssystemet her (bemærk at højre del af skemaet med ekstra positioner ikke gennemgåes på kurset), samt oversigtskort over de pulskvaliteter vi gennemgår (hent oversigtskort 1 og oversigtskort 2).

Øvedage i pulsdiagnose:

Min intention er at udbyde øvedage i Shen-Hammer pulssystemet; 2 dage 1. halvår og 2 dage 2. halvår. På disse øvedage vil indhold tildels bestemmes af deltagerne og ud fra behov, og det vil også være muligt at integrere nogle af ekstrapositionerne i pulssystemet, og dermed øge dybden i diagnosen. Nye datoer anføres her samt på Facebook i grupperne ‘Køb, salg, udlejning, leje, bytte for akupunktører og andre behandlere’, ‘Praktiserende Akupunktører’, ‘Akupunktører’ samt ‘Dragon Rises Denmark’. Og du er velkommen til også at ringe og høre nærmere.

Foredrag:

Jeg holder foredrag om Kinesisk Medicin og Akupunktur. Det kan være på aftenskolen, i idrætsforeningen, på arbejdspladsen, i personaleforeningen osv. Jeg kan nemt fylde et par underholdende og seriøse timer ud, men kan selvfølgelig tilpasse mig individuelle behov.

Emner indenfor mit fag er der nok af, da den Kinesiske Medicin er holistisk og bredt favnende, så som oftest kommer jeg ind på alt lige fra livsstil, kost, medicin og forbrug heraf, hvorfor virker behandling og til behandlingseksempler fra klinikken (uden navns nævnelse selvfølgelig…). Er der særlige emner der ønskes at blive taget op, kan det aftales.

Prisen for et foredrag vil variere afhængig af tid og sted, men du/I er altid velkommen til at kontakte mig.

Åbent hus på Dragon Rises Denmark:

Der vil jævnligt være gratis åbent hus på klinikken, hvor jeg holder foredrag om akupunktur og zoneterapi. Vi kommer ind på emner lige fra mangel på energi, at være en frossenpind, overvægt og til psykiske problemer/depression samt smerter! Når den tid kommer vil telefonisk tilmelding være nødvendig.

Jeg kan kontakte dig

  Har du brug for hjælp?

  Giv os et kald i dag

  Dragon Rises Denmark

  Centrumgaden 9 1.tv
  2750 Ballerup

  Phone: +45 2965 1324

  Om

  Jeg tilbyder også kosmetisk akupunktur – et naturligt alternativ til kirurgiske indgreb og lignende.