Uddannelse

Uddannelse

Jeg har i en årrække været primær underviser på den akupunkturuddannelse der blev udbudt via Køge/Holbæk Zonecollege. Nu er dette koncept i 2018 fusioneret med uddannelsen på Nordisk Akupunkturuddannelse. Her er jeg og Nigel Ching de faglige ansvarlige. Se www.noakud.dk.

Kurser/uddannelse

Jeg afholder uddannelse i Shen-Hammer pulssystemet. Nye kursusforløb er typisk på 3 gange 3 dage. Dem der allerede har fået undervisning i pulssystemet er velkomne til at tage kontakt for at få personlig supervision på egne klienter, eller der vil være mulighed for at deltage på de sidste moduler på kommende seminarer. Ring gerne for nærmere oplysninger.

Der er planlægges et 3-dages seminar i 2022 på Chiway College, Winterthur, Schweiz. Nærmere info vil fremgår her: www.chiway.ch. og på facebook (Dragon Rieses Denmark). Desuden planlægges et 9-dages seminar i Lund/Sverige forår 2022. Dette vil ligeledes fremgå her og på facebook. Der vil som det ser ud desuden være mulighed for at koble sig på det pulsdiagnose undervisning, som foregår på Nordisk Akupunkturuddannelse – tag kontakt for at høre nærmere. 

Du kan downloade det pulsskema der benyttes i pulssystemet her (bemærk at højre del af skemaet med ekstra positioner ikke gennemgåes på kurset), samt oversigtskort over de pulskvaliteter vi gennemgår (hent oversigtskort 1 og oversigtskort 2).

Øvedage i pulsdiagnose​

Min intention er at udbyde øvedage i Shen-Hammer pulssystemet; 2 dage 1. halvår og 2 dage 2. halvår. På disse øvedage vil indhold tildels bestemmes af deltagerne og ud fra behov, og det vil også være muligt at integrere nogle af ekstrapositionerne i pulssystemet, og dermed øge dybden i diagnosen. Nye datoer anføres her samt på Facebook i grupperne ‘Køb, salg, udlejning, leje, bytte for akupunktører og andre behandlere’, ‘Praktiserende Akupunktører’, ‘Akupunktører’ samt ‘Dragon Rises Denmark’. Og du er velkommen til også at ringe og høre nærmere.

Foredrag

Jeg holder foredrag om Kinesisk Medicin og Akupunktur. Det kan være på aftenskolen, i idrætsforeningen, på arbejdspladsen, i personaleforeningen osv. Jeg kan nemt fylde et par underholdende og seriøse timer ud, men kan selvfølgelig tilpasse mig individuelle behov. Emner indenfor mit fag er der nok af, da den Kinesiske Medicin er holistisk og bredt favnende, så som oftest kommer jeg ind på alt lige fra livsstil, kost, medicin og forbrug heraf, hvorfor virker behandling og til behandlingseksempler fra klinikken (uden navns nævnelse selvfølgelig…). Er der særlige emner der ønskes at blive taget op, kan det aftales. Prisen for et foredrag vil variere afhængig af tid og sted, men du/I er altid velkommen til at kontakte mig.

Åbent hus på Dragon Rises Denmark

Der vil jævnligt være gratis åbent hus på klinikken, hvor jeg holder foredrag om akupunktur og zoneterapi. Vi kommer ind på emner lige fra mangel på energi, at være en frossenpind, overvægt og til psykiske problemer/depression samt smerter! Når den tid kommer vil telefonisk tilmelding være nødvendig.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.