Skolen / Seminarer

Skolen

Dragon Rises Denmark har ifht akupunkturuddannelse i 2018 fusioneret med Nordisk Akupunkturuddannelse. Her var Claus Sørensen og Nigel Ching de Faglige Ansvarlige. I 2023 har Claus Sørensen og Søs Korte overtaget skolen og ledelsen for en hel unik akupunkturuddannelse med stærke tråde til et internationalt miljø og en meget stærk fundering i klinisk praksis og interaktion med vores klienter/patienter. Nigel Ching er fortsat faglig ansvarlig sammen med Claus Sørensen. Shen-Hammer pulssystemet er integreret i vores uddannelse – den eneste uddannelse i Danmark hvor der undervises på dette niveau i Shen-Hammer pulsdiagnose. Og som noget helt enestående og som den første skole i verden har vi officielt integreret ‘Applied Channel Theory’/’Meridian Palpering og Diagnose’ efter Professor Wang Ju-Yi’s principper. Sidstnævnte sker i tæt samarbejde med Jason Robertson, Jonathan Chang og Nyssa Tang som alle er Certificerede Instruktører i denne unikke metode. Claus Sørensen har fået særtilladelse til at undervise i denne metode på vores akupunkturuddannelse. Se gerne www.channelpalpation.org

For info om nye hold, priser mm se www.zcdskole.dk

Seminarer i pulsdiagnose

Shen-Hammer pulssystemet er et unikt pulssystem der overlevede kulturrevolutionen i Kina. Dr. John H.F. Shen (1914-2001) studerede på Shanghai Technical College of Chinese Medicine i starten af 1900-tallet – en skole grundlagt af Ding Gan Ren. Ding Gan Ren kom fra den berømte Menghe tradition. Dr. Shen lærte efterfølgende pulssystemet af Ding Gan Ren ’s barnebarn; på dette tidspunkt i Kina var det kun de rigeste familier der kunne betale for denne viden, der traditionelt var overleveret fra far til søn. Denne tradition og viden blev bragt til USA ifbm Dr. Shen’s emigration hertil og senere videregivet til Dr. Leon Hammer. Idag lever denne tradition videre i gruppen af Certificerede Instruktører i det som nu kendes som Shen-Hammer pulssystemet. Kulturrevolutionen har gjort meget for Kinesisk Medicin på godt og ondt. Måske er den årsagen til at Kinesisk Medicin har overlevet, men der er tabt mange ting på vej igennem nåleøjet.

Pulssystemet er en sofistikeret metode til at forstå hvor vi kommer fra, hvor vi er lige nu, og hvor vi er på vej hen som energetiske mennesker. Diagnosemetoden står ikke alene og integreres med såvel tungediagnose som andre diagnostiske modeller/metoder.

Der er en ny bevægelse i tilgang og forståelse af Kinesisk Medicin, og den kaldes ‘Klassisk Kinesisk Medicin’. Denne ‘nye’ strømning kommer nok primært fra USA og England. Den moderne kinesiske medicin kaldes lidt misvisende ‘Traditionel Kinesisk Medicin’. Vi søger på Dragon Rises Denmark at orientere os mere mod den ‘klassiske’ tilgang, ikke fordi den ‘traditionelle’ ikke virker, men vi har mange oplevelser af at den ‘klassiske’ tilgang er mere simpel og direkte i sin tilgang, og vigtigst meget effektfuld.

Dragon Rises Denmark har fået unik indsigt i hvorledes Master-uddannelsen på Dragon Rises College i Florida er struktureret. Vi kan ikke i det nuværende danske uddannelsesmiljø kopiere denne struktur, men vi implementerer de komponenter vi kan, herunder det unikke pulssystem. Fordelen ved denne tilknytning, pt i form af Claus Sørensen’s certificering som instruktør i pulssystemet, gør at den naturlige videreudvikling og fordybelse som finder sted i pulssystemet og miljøet omkring det, føder viden ind i uddannelsen af kommende danske akupunktører og kinesisk medicinere. Vi er med i forreste linie og det kommer alle tilknyttede tilgode.

‘Dragen er et symbol på styrke og kraft, og Dragen betragtes som den kosmiske energi. Den Røde Fugl, eller Fuglen Fønix, er den fremspirende Sjæl der rejser sig fra asken og vokser mod enhed med Gud, Tao, alt som er. Så man kan sige, at Dragen er styrken og livskraften, og Den Røde Fugl er rytmen i universet. Sammen udgør de den energetiske udvikling af et menneske, komplementerer hinanden som Yin & Yang. I kinesisk folkesprog er Dragen ofte symbolet på mennesker der betragtes som dygtige og enestående. Så lad Dragen rejse sig i os.’


(Citat fra bogen ‘Dragon Rises, Red Bird Flies’ af Dr. Leon Hammer).

Det er vores erklærede mål med Dragon Rises Denmark at gøre hvad der står I vores magt til at stræbe mod dette, fremelske og nære det hos vores klienter og vores studerende. Datoer for seminarer i pulsdiagnose fremgår under menuen ‘Uddannelse, kurser og foredrag’. Desuden vil der blive lavet opslag på ‘Dragon Rises Denmark’ Facebook-side om seminarer og andre kurser.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til behandling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan brug af kinesiske urter og udvalgte naturlægemidler hænger sammen med din lidelse og behandlingen heraf.

Hvis du har andre spørgsmål eller kunne tænke dig at booke en tid hos mig, så kontakt mig, og sammen finder vi den rette løsning til dig. jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vurderet 4,5 ud af 5 af kunders bedømmelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dragon Rises Denmark

Centrumgaden 9, 1. tv, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26880041

Kontaktinformation

Telefon: 2965 1324

E-mail: claus@dragonrises.dk

Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.