Centrumgaden 9, 1.tv • DK-2750 Ballerup

Klinikken

Få overskud i hverdagen

Er du blevet vant til en tilstand hvor skavanker, smerter, træthed og manglende overskud præger din hverdag?

Mangler du kræfter til at leve op til dit eget fulde potentiale og gøre de ting du gerne vil?

Rigtig mange må svare ja til disse spørgsmål, men det behøver ikke være sådan. Husk at ordet ‘krise’ betyder vendepunkt.

Eller kunne du bare godt tænke dig at opleve hvad Akupunktur , Zoneterapi og Kinesisk Medicin er?

Disse behandlinger kan være med til at forebygge mulige fremtidige problematikker, så kig blot videre og tag kontakt og aftal tid.

Som en af ganske få i Danmark har jeg en universitetsgrad i Akupunktur og Kinesisk Medicin fra England. Jeg er også uddannet FDZ Zoneterapeut og er RAB-registreret iht. lov om alternativ behandling som akupunktør hos Praktiserende Akupunktører. Jeg har også taget en 2,5 årig uddannelse i Kinesisk Urtemedicin.

Mit speciale er en dybtgående pulsdiagnose der tydeliggør sammenhængen mellem symptomer og underliggende fysiologi/patologi. Derfor er det nemmere at sætte ind med den rette behandling og strategi. Jeg er den første i Skandinavien, der er fuldt certificeret som instruktør/underviser i Shen-Hammer pulssystemet.

Jeg tilbyder kosmetisk akupunktur – et naturligt alternativ til kirurgiske indgreb og lignende. Det inkluderer, udover behandling af rynker og ansigtsløft, bla. også behandlingsmuligheder for alopeci (skaldet og pletskaldethed), hævelser i ansigtet, cellulitis, vitiligo (afpigmentering), vorter, psoriasis, rosacea og kraftig sved.

Se mere under menuerne ‘Behandling‘ og ‘Hjælp at hente‘.

NB. Husk du med stor sandsynlighed kan bruge din sundhedsforsikring hos mig til akupunktur.

OBS Ny lov om behandling af personoplysninger trådte i kraft 25. maj 2018. Det betyder blandt andet at jeg skal have skriftlig samtykke til at opbevare journal og give behandling. Jeg opfordrer derfor til at komme forbi klinikken og skrive under på en samtykkeerklæring (aftal venligst tid på forhånd). Den nye lov ændrer ikke på, at jeg i forvejen gør hvad der står i min magt til at beskytte personfølsomme oplysninger.

Jeg kan kontakte dig

  Har du brug for hjælp?

  Giv os et kald i dag

  Dragon Rises Denmark

  Centrumgaden 9 1.tv
  2750 Ballerup

  Phone: +45 2965 1324

  Om

  Jeg tilbyder også kosmetisk akupunktur – et naturligt alternativ til kirurgiske indgreb og lignende.