Andre behandlere

Camilla Haakonsdatter

Myoreflexterapi

Myoreflexterapien er udviklet af Dr. Kurt Mosetter, som bl.a. har studeret ved Dalai Lama, og er uddannet læge i tyskland. Han har på denne baggrund udviklet en unik indgangsvinkel, hvor østlig og vestlig videnskab kombineres.
Mange eliteudøvere gør brug af myoreflexterapeuter og top fodboldhold, som eksempelvis det tyske landshold, har myoreflexterapeuter tilknyttet.

Behandlingsmetoden

Behandlingen tager udgangspunkt i lægen Thomas Meyers’ nyere fund, der viser, at alle kroppens muskler er forbundet med hinanden via facia hinder. Til forskel fra andre muskelterapier arbejder Myoreflexterapien derfor med muskellinjer, frem for kun at fokusere på de individuelle muskler.

Myoreflexterapi viser sig at være effektiv i behandling af:
– Ryg- og lændesmerter
– Sportsskader
– Knæproblemer
– Skulderproblemer
– Golf/Tennis albue
– Andre kropslige ubalancer og smerter

Hele livet er med til at forme vores kropslige karakteristika. Det er kroppen, der er vores udgangspunkt i verdenen og vores liv. Ligesom vores livsforløb er unikke, er det ligeledes individuelt, hvilke mønstre der tegner sig i vores kroppe, og kommer til udtryk som f.eks. spændinger, smerter og skader.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet som myoreflexterapeut ved Dr. Kurt Mosetter. Myoreflexuddannelsen indeholder bl.a. læren om anatomi, energimetabolisme, kost og myoreflex behandlingsteknikker.
Derudover har jeg været i praktik ved Kurt Mosetter selv, på hans klinik i Konstanz, hvor jeg behandlede sammen med både ham og hans kollegaer.

Jeg har en Bachelorgrad i psykolgi fra Københavns Universitet, og er i øjeblikket igang med kandidatgraden i psykologi, med speciale i neuropsykologi og klinisk psykologi.

Teorien bag myoreflex terapi

Smerter ses ofte at opstå når der er ubalancer i eller mellem muskellinjer. Dette skyldes, at når én muskel er overanstrengt eller anspændt, skal de andre muskler kompensere for dens manglende effektivitet, og de bliver derfor overanstrengte og smertefulde. Smerte i én muskel skyldes derfor ofte dens kompensation for andre overanstrengte muskler. Ofte ses det at være antagonisten, dvs. den modsatte muskel end den der gør ondt, der faktisk forårsager smerten. For at opleve en varig smertelindring er det derfor nødvendigt ikke kun at behandle på det smertefuldeområde, men også at afspænde muskler der er forbundet med, og påvirker dette område indirekte.

Book en tid

Jeg kan kontakte dig

Tidsbestilling tlf 60 17 80 45
Behandling efter aftale Onsdage 15-21

Behandling (45 min) 400kr
Studerende 300kr
Klippekort 5 behandlinger 1850kr
Klippekort 10 behandlinger 3600kr

Har du brug for hjælp?

Giv os et kald i dag